Forlænger plade til cockpitbord

Vi har længe gerne villet have et støre cockpitbord, så en forespørgsel til Floor om de havde flere forlænger plader gav et positivt resultat, efter et par måneder fik jeg det endeligt, det dog til en 34 så der skulle lige saves og pudses lidt, prisen var dog fornuftig (500.- kr.) men så kom problemet hvordan skulle jeg sætte det fast, efter megen søgen på nettet, dog uden at finde noget jeg kunne bruge.


Jeg kom så til denne løsning, 2 aluminiums rør på 12 mm. som jeg forstærkede med et gevindstykke der lige passede inden i aluminiums røret. Der blev boret to 12 mm huller i enden af bordet som passer i revnen. I enden af det fast monterede borde har jeg skruet en lille støtte plade fast, så forlænger pladen pladen ikke klapper sammen når den er monteret. Til slut opdagede jeg at pladen kunne ligge nede i bordet som vi egentlig ikke bruger til noget, der står altid noget oven på så det ikke er til at komme ned i.