Montering af Raymarine
S1 Wheel pilot
I Bavaria 33 Cruiser

Manualer til s1 samt dansk vejledning  
Montering af rudder blev lavet som et eksperiment med nogle aluplader og et vinkel stykke som var på lager i rodekassen, det ender nok med at blive permanet det kan jo ikke ses.
Vinkel stykket blev sat på på med 2 spændebånd på ror stammen, fluxgate kompasset blev også sat på en alu plade, det skal åbenbart vende med kuglen fremad.

Pladen med instrumenterne er skiftet med plexiglasplade med alu overflade, hullet hvor motoren skal gå igennem er der monteret et rør af den slags man bruger til afløb fra f.eks. håndvasken der hjemme diameteren passer lige nøjagtig, og så er der en gummiring så den bliver tæt.
Selve computeren er monteret bag ryghynden over laderen, det er der bavaria sætter den, strømmen til autopiloten kommer via et ekstra monteret relæ med sikring der tænder sammen med de andre instrumenter, der er et spadestik på printet under relæerne på printet, når det gøres på denne måde skal men ikke montere den røde ledning til seatalk fra instrumentet.
Hints:
Hvis man bruger en f.eks. Garmin navigator der aflevere et nmea signal, er det ikke nok at sætte det til på instrumentet det skal ned på computeren hvis man vil køre det videre til f.eks. en vhf.
Alt hvad der er tilsluttte til elpanelt lader jeg køre igennem et relæ så der ikke bliver trækket formeget strøm ud af elpanelt
 
 
Installationen er testet og trimmet og køre fint, både på kompas kurs og navigator.