Montering af ekstra 230 volt stik når man har 301 panel

Som man kan se så er der stik bag sikringerne, ledningerne er ikke skruet fast, så jeg besluttede at købe stik der passede og dem fandt jeg ved SVB24.de, de har dette varenr.: 19997 Bavaria connecting terminal for 230v WAGO female suitable for your Panel 302 and 306. Stik i pantry er også købt ved SVB24.de.
Stik set fra venstre er 230v landstrøm og til stikket på panelet og har ingen sikring kun hfi, det næste er pantry og lader, derefter stik på toilet i skabet den sidste går til vandvarmer.
Jeg besluttede at bruge det midterste stik hvor der er sikring på, jeg satte et 230v stik i kistebænken så der kunne komme en lader på batteriet til gummibåden og det andet stik blev monteret i pantry til f.eks. brødrister eller andet så ledningen ikke skal gå hen over komfuret. I kistebænken satte jeg et almindelig stik jeg ville ikke bore et stort hul i skottet midt i glasfiberen. Ledning til stik i pantry går gennem motorrummet