Vi har længe snakket om at få højtalere i cockpittet, vi var også været enige om at de skulle sidde i cockpitbordet. Jeg fandt 2 højtalere i Elektronik Lavpris i Århus til 318.- kr. med moms og forsendelse (2011). Efter montering i “kassen” spiller de faktisk rigtig godt.
Alle kabler er trukket sammen med de andre kabler, ned forbi varmtvandsbeholderen over forbi dieseltanken gennem toilette og op til radioen, kablerne til højtalerne har jeg trukket i hulrummet i cockpitbordet. Samtidig trak jeg et ekstra kabel så vhf radioens højtaler også kunne komme der ud, det var en jeg havde fra en gammel nokia mobil telefon.
Deviation er jo lige noget man skal tænke over, de 2 til radioen så ikke ud til at give noget væsentlig ikke mere end der var i forvejen, men den lille som også blev sat tættere på kompasset gav noget, så nu får vi se om den får lov at blive der, det tog en dag så flyttede jeg den til den anden ende, det hjalp.