Forlænger plade til cockpitbord

Vi har længe gerne villet have et støre cockpitbord, så en forespørgsel til dengang Floor om de havde flere forlænger plader gav et positivt resultat, efter et par måneder fik jeg det endeligt, det var dog til en Bavaria 34 så der skulle lige saves og pudses lidt, prisen var dog fornuftig (500.- kr.) men så kom problemet hvordan skulle jeg sætte det fast, jeg søgte på nettet uden jeg fandt noget der kunne bruges.


Jeg kom så til denne løsning, 2 aluminiums rør på 12 mm. som jeg forstærkede med et gevindstykke der lige passede inden i aluminiums røret. Der blev boret to 12 mm huller i enden af bordet (konsolen) som passer i revnen under bordet. I enden af det fast monterede bord har jeg skruet en lille støtte plade fast, så forlænger pladen ikke klapper sammen når den er monteret. Til slut opdagede jeg at pladen kunne ligge nede i bordet som vi egentlig ikke bruger til noget, der står altid noget oven på så det ikke er til at komme ned i.