Teperatur måler til Volvo Penta med EVC

Jeg har længe gerne ville kunne se temperaturen på motoren, jeg spurgte Henrik ved DMC om man ikke kunne montere en føler på motoren, da motoren er med EVC var føleren der, så det var bare instrumentet der skulle  monteres, stikket var der så det er næsten plug and playDet er jo en nem opperation, der skulle bores et hul, jeg brugte et kopbor på 56mm, det er det man bruger til forfradåser til stikkontakter, ledningen på stikket manglede 2 cm så jeg måtte forlænge ledningerne 3 stk, termineringen på omdrejeningstælleren flyttede jeg over på det over skydende stik på temperaturmåleren, jeg ville gerne have haft det under diesel måleren, men det krævede et nyt dæksel.
Volvo Penta EVC Temperatur måler partnr. 874904 
Volvo Penta monterings kit partnr. 874709 (sort)Her til højre ses hvordan det var/er før med termometer købt i kina for 20.- kr. incl. forsendelse,  er monteret med kabelbindere, ville gerne have haft det ført helt ud i cockpittet.